No-nonsense in vier stappen

Onze huidverzorging is gericht op eenvoud, effectiviteit en praktisch gebruik, no-nonsense. Dit betekent dat er aandacht wordt besteed aan de basisstappen van reiniging, hydratatie en bescherming. De collectie bestaat uit slechts 4 makkelijke producten, verpakt in een handige, stijlvolle gentlebag. De huid gezond en goed verzorgd houden met een minimum aan inspanning, daar gaan we voor!

Contenu réductible

Stap 1: Daily Energizing Body Wash

Start de dag vol energie met deze Body Wash. De unieke formule van de Body Wash doordrenkt met natuurlijke ingrediënten biedt niet alleen een grondige reiniging maar ook hydratatie voor je huid.

Breng een kleine hoeveelheid aan masseer vervolgens op de huid. Spoel grondig af met water en dep droog met een handdoek.

 Stap 2: Daily Energizing Face Wash 

De Face Wash reinigt grondig waardoor vuil en overtollige oliën worden geëlimineerd. Het is namelijk bewezen dat de huid van mannen meer talgproductie heeft waardoor de huid snel wat vetter lijkt. Door deze stap toe te passen geef je je vermoeide doffe huid een frissere en gezondere uitstraling.

Maak het gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan op de hand. Masseer vervolgens in op de huid en spoel grondig af.

Tip: Gebruik de Face Wash wanneer je je doucht om het makkelijk toe te passen in je levensstijl. Consistent gebruik in de ochtend en in de avond zorgt voor snelle resultaten.

Stap 3: Daily Hydrating Face Cream 

De Face Cream is speciaal ontworpen om de rode huid te kalmeren en comfort en verlichting te bieden. Het belangrijkste ingrediënt is kamille-extract, bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Het helpt de geïrriteerde huid te kalmeren, roodheid te verminderen en een egalere teint te herstellen.

Breng het ’s ochtends en/of ’s avonds aan op een schoon gezicht als voorlaatste stap van de routine.

Tip: Breng steeds de Face Cream aan na de Face Wash om de huid te herstellen en te hydrateren.

Stap 4: Powerful Eye Cream 

Een ultra verfrissende hydraterende gelcrème om rimpels te verminderen en om de tere huid onder de ogen te perfectioneren. Deze crème verbetert de elasticiteit van de huid en biedt bescherming tegen bijwerkingen van UV stralen.

Breng de oogroller voorzichtig aan onder de ogen. Gebruik het dagelijks en wanneer je een boost nodig hebt.

Tip: Gebruik niet te veel van het product, zet 2 stipjes onder de ogen en smeer het daarna uit met de applicator van binnen naar buiten.