Meet our ambassadors

Jean-Jacques

Job

Hallo! Ik ben Jean-Jacques, zelfstandig vastgoedmakelaar uit Opheers. Mijn motivatie binnen mijn job is het dagelijks contact met nieuwe mensen en hen helpen met het vinden van hun droomhuis. Maar ook mijn passie voor vastgoed is een motivatie.  Mijn doel is het opbouwen van langdurige relaties met klanten en het voldoen aan de behoeften van klanten.

Skincare routine

Binnen mijn job vind ik het belangrijk om een goed voorkomen te hebben. Daarom is skincare geen taboe voor mij. Dagelijks gebruik ik al enkele producten zoals een serum en een dagcrème voor een frisse uitstraling. Aangezien mijn mama schoonheidsspecialiste was, heb ik deze gewoontes aangeleerd. Het idee van goed in je vel zitten, vind ik top!

Taboe voor mannen?

Als mede-ambassadeur vind ik het belangrijk om te erkennen dat sociale opvattingen en normen met betrekkig tot skincare en persoonlijke verzorging voor mannen in de loop der jaren zijn geëvolueerd. Vroeger werd persoonlijke verzorging, waaronder skincare, geassocieerd met vrouwen. Maar deze opvattingen veranderen vandaag de dag meer en meer. Tegenwoordig wordt het steeds meer gezien als iets wat voor iedereen belangrijk is, ongeacht geslacht. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om dit taboe meer en meer te doorbreken. 

Voorkeuren binnen skincare 

Wat ik belangrijk vind aan een skincaremerk is dat de producten zijn afgestemd op de specifieke behoeften en voorkeuren van mannen, rekening houdend met hun huidtype en levensstijl. Daar sluit Cent Pur Cent Homme enorm goed bij aan. De producten zijn snel, effectief, makkelijk in gebruik en zijn geschikt voor elk huidtype.

Huidige huidkwaaltjes

Met het ouder worden, merk ik vooral op dat ik meer rimpels krijg, wat natuurlijk onderdeel is van het ouder worden.

Waarom Cent Pur Cent Homme?

Cent Pur Cent heeft de voorbije jaren een sterke reputatie opgebouwd met haar gamma aan zo natuurlijk mogelijke producten en ik ben ervan overtuigd dat ze dit zeker en vast kunnen evenaren voor heren met hun no-nonsense verzorgingslijn. Snel en effectief.

Ik ben fan!

Maxim

Job

Ik ben Maxim, Territory Manager voor Align Technology voor Vlaanderen. Een Medical Tech bedrijf dat zich bezig houdt met het digitaliseren van tandarts en orthodontie praktijken. Het is een plaats waar ik enorm graag werk omdat ik er mede voor zorg dat mensen die niet zelfzeker zijn over hun glimlach terug kunnen glimlachen na een behandeling. Wij maken mensen gelukkig door onze producten, daar word ik gelukkig van.

 

Mijn doel is om elke dag met plezier te blijven werken met het gevoel dat ik door mijn job een bijdrage breng aan de mensheid. Ik wil ervoor zorgen dat ik samen met mijn vrouw onze kinderen een mooie toekomst kan geven zonder zorgen.

Skincare routine

In het drukke werkleven en het gezinsleven vind ik mijn gezondheid ook enorm belangrijk. Ik eet gezond, sport op regelmatige basis en zorg voor een goede hygiëne. En daar hoort skincare natuurlijk ook bij. Elke ochtend gebruik ik een body- en face wash, maar ook een dagcrème en -serum. Na het scheren ook een aftershave uiteraard. We hebben maar één lichaam, dus ik vind het enorm belangrijk om het met respect te behandelen. Het heeft alleen maar voordelen in mijn ogen.

 

Ik koop zelf mijn skincare, maar soms neemt mijn vrouw mij ook producten mee wanneer zij naar de schoonheidsspecialiste is geweest

Taboe voor mannen?

Ik vind skincare voor mannen helemaal geen taboe, integendeel. Elke man zou standaard een dagcreme in huis moeten hebben. Ik denk dat het belangrijk is dat de mannen voldoende in contact moeten gebracht worden met producten en dus ook voldoende info moeten verkrijgen. 

Voorkeuren binnen skincare 

Skincare moet voor mij eenvoudig te hanteren zijn, lekker ruiken en doen wat het zegt dat het doet.

Huidige huidkwaaltjes

Momenteel merk ik nog geen kwaaltjes.

Waarom Cent Pur Cent Homme?

Cent Pur Cent Homme heeft nu een verzorgingslijn uitgebracht met een mannelijke en luxe uitstraling dat ook nog eens makkelijk aan te brengen is en je hebt meteen alles in huis wat een man nodig heeft voor dagelijkse verzorging. Ideaal! Juist wat ik zocht.

Pieter

Job

Hey, ik ben Pieter. Professor Ondernemerschap en Governance aan de UHasselt. Mensen inspireren en ondernemender maken, dat is waar ik het voor doe. Ik wil de nieuwe generatie warm maken om de handen uit de mouwen te steken en hun dromen na te streven. Daarnaast wil ik er zijn voor ondernemers in de regio, om hen met mijn expertise bij te staan waar nodig. Kort samengevat: mensen helpen is mijn passie!

Skincare routine

Buiten het werk ben ik ook bij mijn huid bezig. Mens sana in corpore sano is een belangrijke leuze in mijn leven dus ik verzorg mijn gezicht en gehele lichaam graag omdat ik mij er inderdaad beter door voel. Een goede face wash en een hydraterende face lotion met SPF 30 in de ochtend vind ik dus heel belangrijk. ’s Avonds reinig ik mijn gezicht niet altijd, maar probeer er op te letten om het niet vergeten. Dan gebruik ik wel een nachtcreme en oogcreme sowieso.

 

Ik koop zelf mijn skincare producten omdat ik graag zelf beslis wat ik goed en niet goed vind.

Taboe voor mannen?

De mannen die er vaak het meest op tegen zijn, zijn ook stiekeme gebruikers dus neen ik vind het totaal geen taboe. Iedereen die zichzelf graag wil verzorgen moet daar de kans toe krijgen, of het nu M/V of X is. Ik hoop dat ik als mede-ambassadeur wat meer mannen kan motiveren om er voor uit te komen. Uit de kast komen heb ik al ooit zelf gedaan, om andere reden weliswaar maar ook hetero’s mogen soms eens wat meer uit de kast komen over het gebruik van skincare. 

Voorkeuren binnen skincare 

Kwaliteit aan geen TE dure prijzen en een voldoende lange werking vind ik cruciaal. 

Huidige huidkwaaltjes

Ik heb een droge huid en uiteraard wel wat rimpels en net daarom: hoe ouder je wordt, hoe meer zorg je voor jezelf moet dragen. 

Waarom Cent Pur Cent Homme?

Ik gebruik enorm graag skincare maar ik sta in de ochtend geen 30 minuten voor de spiegel. Daarom is Cent Pur Cent Homme ideaal. Een verzorgingslijn die kwaliteitsvol, snel en effectief is. Alles wat je als man nodig hebt.